Alt det praktiske til 4.b (2017/2018)   

Når man starter nyt skoleår..... eller befinder sig midt i det!!

* 6 rammer - håndtegnede (pdf) (jpeg)
Rammerne bruger jeg, hvis f.eks. eleverne skal lave foldebog eller plancher. Jeg har elever, som aldrig kommer igang, hvis der ikke er skabeloner til dem. Jeg bruger dem også, hvis jeg skal lave noget, der ser lækkert og casual ud. Så jeg har tegnet i første omgang disse seks rammer. Har tænkt mig at lave flere forskellige. Det er sjovt - og brugbart. Jeg har scannet min håndtegnede original - og derfor ligger den som en pdf og en billed-fil. Man kan således ikke umiddelbart skrive direkte i dem på computeren, men jeg lægger billedfilen ind og tilpasser den en hel A4-side - og så kan jeg lave tekstbokse i hvert felt, hvis de skal bruges til noget konkret.

* duksehjul (publisher)
En klassiker. Jeg laver gerne en ny hvert år. Både fordi vi trænger til nye hold - og fordi dukseopgaverne skifter. Og hos mig hedder det stadig dukse... Måske jeg engang vil overveje at udskifte titlen, men indtil nu er det bare den klassiske betegnelse. Vi drejer hjulet hver mandag. Hjulet bremses helt simpelt af en nål, så den ikke rykker sig i løbet af ugen.

* bordkort (publisher)
Til første skoledag og de nye pladser - til vikarer og nye lærere. Børnene har dem i skufferne. Så kan de findes frem, når de skal bruges.

* forældrefolder: "Godt at vide, når du skal i 4. klasse" (publisher) (pdf)
Vi lavede en sidste år - og her er så den reviderede udgave til 4. årgangs forældre. Folderen sendes med børnene hjem - og lægges selvfølgelig elektronisk også. Forældrene kan orientere sig om, hvad der er af fælles strukturer - og holdninger - på årgangen.